غذای ملل

تاپِناده

اگر هوس یک غذای لذیذ و خوشمزه کردید پیشنهاد می‌کنیم “تاپِناده” (Tapenade) را که یکی از غذاهای محلی و سنتی جنوب فرانسه است یک بار امتحان کنید تا عاشق عطر و طعم دلپذیر این غذای لذیذ شوید. تاپناده را می‌توانید به عنوان وعده شام یا پیش غذا در کنار غذای اصلی سرو کنید.

 

مواد لازم:

✔ کنسرو تن ماهی: ۱ عدد، جوشانده شده

✔ زیتون سیاه: ۱ پیمانه، بدون هسته

✔ سیر: ۵ حبه، پوست گرفته

✔ موسیر ترشی: ۵ حبه، پوست گرفته

✔ کره: ۱۰۰ گرم، در دمای محیط

✔ لیمو تازه: ۲ عدد، آب‌گرفته

✔ برگ تازه ریحان: برای تزئین

✔ روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به میزان لازم

✔ نان باگت فرانسوی: ۱۲ عدد، از عرض اریب برش خورده

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این پیش غذای بی‌نظیر ابتدا کنسرو تُن ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. در این فاصله، نان باگت‌های اریب بُرش خورده را داخل توستر قرار دهید تا کمی برشته شوند. در مرحله بعد کنسرو تن ماهی را باز کرده و روغن آن را دور بریزید سپس به همراه سیر، موسیر، کره، آب لیمو تازه، زیتون سیاه، فلفل سیاه، روغن زیتون و نمک، داخل مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزید تا کاملاً یکدست شوند، حالا مخلوط را در یک ظرف مناسب و دَردار بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها بخوبی با هم ترکیب شوند. در آخر مقداری از مواد را روی بُرش نان‌ها قرار دهید و با برگ ریحان تزئین و سرو کنید.

* اگر زیتون سیاه در دسترس‌تان نبود می‌توانید از زیتون سبز استفاده کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *