اگر به فکر تهیه یک غذای متفاوت و کم هزینه هستید پیشنهاد ما تخم مرغ پلوست که بسیار خوشمزه بوده و خیلی سریع و راحت می توانید آن را آماده و نوش جان کنید. در این مطلب با روش طبخ تخم مرغ پلو که اصالتاً یک غذای کره ای و چینی است همراه ما باشید.
مواد لازم:
⫸ تخممرغ: ۲ عدد
⫸ برنج: ۲ پیمانه پخته شده
⫸ كنجد: ۱ قاشق چایخوری برای تزئین
⫸ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
⫸ نمک: نصف قاشق چایخوری
⫸ پیازچه: ۲ قاشق سوپخوری خرد شده
طرز تهیه:
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا برنج پخته شده را به همراه کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع چند دقیقه تفت دهید. در این فاصله تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و نمک بپاشید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی بیرون بیاد. برنج تفت داده شده را به کنار ماهیتابه هدایت کنید و در فضای خالی ماهیتابه یک قاشق روغن مایع را بریزید و تخم مرغ همزده را در همان قسمت مدام هم بزنید تا ببندد سپس تخم مرغ ها را با برنج خوب مخلوط کنید و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
تخممرغ پلو شما به همین راحتی آماده شد در ظرف مناسب بکشید و با کنجد تزئین و سرو کنید.
نوش جان