ترشی و شور, چاشنی

ترشی بِه

 

میوه بِه دارای خواص زیادی است و کاربرد های فراوانی دارد و می توان از این میوه خوراکی های مختلفی نظیر ترشی به و مربای به تهیه کرد.در کنار انواع خوراکی های تهیه شده با به، ترشی به یکی از ترشی ها سنتی با طعم خاص و خوشمزه است

 

مواد لازم:
– به : یک کیلو‌گرم
– سرکه : ترجیحا سرکه سیب یک لیتر
– نمک

 

 

 

طرز تهیه:
به‌ها را شسته و خلال کرده و هسته و قسمت سفت وسط به را درآورید.روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است.سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( سرکه سیب بهتره ) مخلوط و روى به‌ها بریزید.

 

 

درب شیشه را محکم بسته و بگذارید چهارده روز بماند تا ترشی عمل بیاید.
ترشى به نیاز به ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خودش عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *