تربچه یکی از سبزیجات پرخاصیت است برای تقویت سیستم ایمنی ، پاکسازی بدن است که سلامتی بدن را تضمین میکند.
تربچه سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن مانند کلسیم، پتاسیم، مس، اسید فولیک، آنتوسیانین k ، نیاسین، فولات، ویتامین C، فولات، فیبر، منگنز، منیزیم، ویتامین ۶B ، ریبوفلاوین و سدیم است.
در اینجا طرز تهیه ترشی تربچه را که یک چاشنی خوشمزه و دلچسب با خواص فراوان است را می خوانید.
مواد لازم:
>> آب: ۲ لیوان
>> سرکه سفید: ۱ لیوان
>> تربچه: ۴۰۰ گرم
>> شکر: ۱ قاشق غذاخوری
>> دانه فلفل سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
>> نمک: ۳ قاشق مرباخوری
>> مرزه، ترخان، گشنیز، نعنا خشک ، گلپر، پودر زیره، سیاه دانه و رازیانه: کمی از هر کدام خشک شده
طرز تهیه:
تربچه ها را بعد از شستن و اسلایس کردن مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار دهید.سپس آبکش کنید.
درون قابلمه ای مناسب آب و سرکه و بقیه مواد را بریزید تا بجوشد. حالا تربچه ها را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید. در پایان شعله زیر قابلمه را خاموش کنید و محتویات آن را درون ظرف مناسب شیشه ای و تمیز بریزید و درپوش آن را محکم ببندید.
بعد از سرد شدن در یخچال نگهداری و ۳ روز بعد مصرف کنید.
نوش جان