ترشی و شور, چاشنی

ترشی تربچه

تربچه یکی از سبزیجات پرخاصیت است برای تقویت سیستم ایمنی ، پاکسازی بدن است که سلامتی بدن را تضمین می‌کند.

تربچه سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن مانند کلسیم، پتاسیم، مس، اسید فولیک، آنتوسیانین  k ، نیاسین، فولات، ویتامین C، فولات، فیبر، منگنز، منیزیم، ویتامین ۶B ، ریبوفلاوین و سدیم است.

در اینجا طرز تهیه ترشی تربچه را که یک چاشنی خوشمزه و دلچسب با خواص فراوان است را می خوانید.

 

مواد لازم:

>> آب: ۲ لیوان

>> سرکه سفید: ۱ لیوان

>> تربچه: ۴۰۰ گرم

>> شکر: ۱ قاشق غذاخوری

>> دانه فلفل سیاه: ۱ قاشق غذاخوری

>> نمک: ۳ قاشق مرباخوری

>> مرزه، ترخان، گشنیز، نعنا خشک ، گلپر، پودر زیره، سیاه دانه و رازیانه: کمی از هر کدام خشک شده

 

طرز تهیه:

تربچه ها را بعد از شستن و اسلایس کردن مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار دهید.سپس آبکش کنید.

درون قابلمه ای مناسب آب و سرکه و بقیه مواد را بریزید تا بجوشد. حالا تربچه ها را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید. در پایان شعله زیر قابلمه را خاموش کنید و محتویات آن را درون ظرف مناسب شیشه ای و تمیز بریزید و درپوش آن را محکم ببندید.

بعد از سرد شدن در یخچال نگهداری و ۳ روز بعد مصرف کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *