اگر از دوستداران ترشیجات هستید و در کنار غذا از این چاشنیها استفاده میکنید پیشنهاد میکنیم ترشی زغال اخته را که بسیار خوشمزه و جذاب است یکبار امتحان کنید تا عاشق رنگ و مزهی آن شوید. این ترشی طرز تهیه راحتی دارد و سریع آماده مصرف میشود.
مواد لازم:
❉ زغال اخته: ۶۰۰ گرم، سفت و نارس
❉ گلپر: ۱ قاشق مرباخوری
❉ برگ بو: ۲ عدد
❉ سرکه قرمز: ۲ لیوان
❉ دانه خردل: نصف قاشق چایخوری
❉ ترخون خشک: نصف قاشق چایخوری
❉ آب: ۱ لیوان، جوشیده و سردشده
❉ فلفل تند: ۱ عدد
❉ سیر: ۶ حبه
❉ نمک: ۱ قاشق غذاخوری
❉ شکر: یک دوم لیوان (اختیاری)
طرز تهیه:
برای آماده کردن این ترشی بینظیر ابتدا زغال اختهها را خوب بشورید و پهن کنید تا کاملاً خشک شوند سپس گلپر، برگ بو، فلفل، ترخون، سیر، دانه خردل و نمک را درون شیشه ترشی بریزید و زغال اختهها را اضافه کنید. در مرحله بعد سرکه و آب را مخلوط کرده و درون شیشهها بریزید به طوری که روی زغال اختهها را بپوشاند، حالا دَرِ شیشهها را محکم ببندید و دو هفته در یخچال قرار دهید تا ترشی خوشمزه شما آماده مصرف شود.
نوش جان