ترشی و شور, چاشنی

ترشی زغال اخته

اگر از دوستداران ترشیجات هستید و در کنار غذا از این چاشنی‌ها استفاده می‌کنید پیشنهاد می‌کنیم ترشی زغال اخته را که بسیار خوشمزه و جذاب است یکبار امتحان کنید تا عاشق رنگ و مزه‌ی آن شوید. این ترشی طرز تهیه راحتی دارد و سریع آماده مصرف می‌شود.

 

مواد لازم:

❉ زغال اخته: ۶۰۰ گرم، سفت و نارس

❉ گلپر: ۱ قاشق مرباخوری

❉ برگ بو: ۲ عدد

❉ سرکه قرمز: ۲ لیوان

❉ دانه خردل: نصف قاشق چایخوری

❉ ترخون خشک: نصف قاشق چایخوری

❉ آب: ۱ لیوان، جوشیده و سردشده

❉ فلفل تند: ۱ عدد

❉ سیر: ۶ حبه

❉ نمک: ۱ قاشق غذاخوری

❉ شکر: یک دوم لیوان (اختیاری)

 

طرز تهیه:

برای آماده کردن این ترشی بی‌نظیر ابتدا زغال اخته‌ها را خوب بشورید و پهن کنید تا کاملاً خشک شوند سپس گلپر، برگ بو، فلفل، ترخون، سیر، دانه خردل و نمک را درون شیشه ترشی بریزید و زغال اخته‌ها را اضافه کنید. در مرحله بعد سرکه و آب را مخلوط  کرده و درون شیشه‌ها بریزید به طوری که روی زغال اخته‌ها را بپوشاند، حالا دَرِ شیشه‌ها را محکم ببندید و دو هفته در یخچال قرار دهید تا ترشی خوشمزه شما آماده مصرف شود.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *