ترشی و شور, چاشنی

ترشی سیر و پیاز

 

اگر از دوستدارن ترشی هستید این ترشی هیجان انگیز با عطر و طعمی متفاوت را از دست ندهید و حتما درست کرده و در کنار غذا نوش جان کنید.

مواد لازم:
– پیاز کوچک: یک کیلوگرم
– سرکه‌ سفید: یک پیمانه
– شکر: یک قاشق غذاخوری
– سیر: چهار بوته
– نمک: یک و نیم قاشق غذاخوری
– دانه‌های فلفل سیاه: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا ظرف شیشه ای مناسب ترشی را انتخاب کرده و پیازها و سیرها را بعد از پوست گرفتن و شستن خشک می کنیم و در ظرف مورد نظر می‌ریزیم. سپس سرکه ، دانه‌های فلفل سیاه ، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سیرها و پیازها می‌ریزیم. در پایان سر خالی ظرف را با آب جوشیده سرد شده پر می‌کنیم. دقت کنید که کاملا روی پیازها و سیرها پوشانده شود.
حالا در ظرف را محکم ببندید و به مدت ده روز در خارج از یخچال قرار داده و بعد از این مدت به درون یخچال منتقل کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *