یکی از محبوبترین موادغذایی ما ایرانیان ترشی است. ترشیها ازجمله چاشنی های خوشمزهای هستند که در کنار وعدههای غذایی سرو میشوند و تنوع بالایی هم دارند.
ترشی قارچ و فلفل دلمه یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و دلچسب است که طرز تهیه آسانی دارد و شما می توانید بسیار راحت در منزل این ترشی خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
>> سرکه سفید: ۲ فنجان
>> قارچ: ۱ کیلو گرم
>> نمک: ۲ قاشق غذا خوری
>> فلفل سیاه : ۲ قاشق غذا خوری
>> سرکه بالزامیک : نصف فنجان
>> هویج: ۲ فنجان(نگینی خرد شده)
>> فلفل دلمه: ۲ فنجان(نگینی خرد شده)
>> نعناع و جعفری خشک: مقداری
>> سیر: ۲ حبه
طرز تهیه:
برای تهیه این ترشی خوشمزه ابتدا قارچ ها را بعد از شستن، اگر درشت بود به چهار قسمت و اگر کوچک بود به دو قسمت تقسیم کنید و در قابلمه حاوی مقداری آب و یک قاشق سرکه ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس سرکه سفید، فلفل دلمه، هویج، تخم کرفس، سیر، سرکه بالزامیک، نعناع و جعفری خشک، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بجوشانید. بعد از سرد شدن درون ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و درپوش آن را محکم ببندید و در یخچال قراردهید.
ترشی شما ۲ هفته دیگر آماده خواهد شد. نوش جان