یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین ترشی ها که طعمی بسیار متفاوت و عالی دارد ترشی پیاز است.ترشی پیاز یکی از انواع ترشی ها و چاشنی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که به همراه غذاهای پلویی و گوشتی سرو میشه.
مواد لازم:
– پیاز پوستکنده: ۲ کیلو
– سیر: نیم کیلو
– نعناع تازه : یک کیلو
طرز تهیه:
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و خشک میکنیم، بعد سیر را پوست میگیریم و با نعناع کاملا کوبیده یا چرخ می کنیم، سپس شیشه مناسبی را انتخاب کرده و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخکرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک میریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم و بعد روی مواد را سرکه میریزیم به طوری که روی پیازها را بگیرد و شیشه را پر کند.
نکته:
– به جای نعناع تازه میتوانید از دو تا سه قاشق سوپخوری نعناع خشک و نرم استفاده کنید.
– اگر از پیاز قرمز در تهیه ترشی پباز استفاده کنید ترشی شما قرمز و خوشرنگ میشود.