ترشی و شور, چاشنی

ترشی گیلاس

اگر از عاشقان ترشی هستید پیشنهاد می‌کنیم ترشی گیلاس را که یکی از ترشی‌های دلچسب و بی‌نظیر بهاری است درست کنید و از عطر و طعم متفاوت آن لذت ببرید. طرز تهیه این ترشی بسیار ساده بوده و شما می‌توانید به راحتی آن را آماده کنید.

 

مواد لازم:

❉ گیلاس: ۱ کیلو

❉ فلفل سبز: ۱۰۰ گرم

❉ ترخون: ۵ ساقه

❉ سرکه: به مقدار لازم

❉ نمک: به مقدار لازم

 

موادلازم:

برای تهیه این ترشی خوشمزه ابتدا ساقه‌ها را جدا کنید و گیلاس‌ها را بشورید و  بعد از آبکش کردن خشک کنید و به همراه ترخون و فلفل سبز در ظرف شیشه‌ای مورد نظر بریزید سپس نمک را در سرکه حل کنید و روی گیلاس‌ها بریزید و دَرِ ظرف را محکم ببندید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ روز در جای خنک و بیرون از یخچال قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *