خانه داری

ترفندهای جالب آشپزی

دانستن ترفندهای آشپزی برای هر کدبانویی لازم و ضروری است چرا که با انجام چند نکته ساده می تواند درآشپزی مشکلی نداشته باشد. در اینجا با ما همراه باشید باچند ترفند جالب آشپزی که حتماً به دردتان خواهد خورد.

 

>> برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو، داخل آن رُب انار بریزید.

>> برای خوشمزه تر شدن کتلت در مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.

>> برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر جدا شود بعد از کباب شدن، آن ها را چند دقیقه داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید، خواهید دید چقدر راحت پوستشان جدا می شود بدون اینکه گوشت بادمجان آسیب ببیند.

>> برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد انتهای پخت، یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.

>> برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث می شود ترشی زود خراب شود.

>> برای اینکه قورمه سبزی خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد، اواسط پخت خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید.

>> اگر می خواهید پیتزا یا بعضی ازغذاهاى خميرى که داخل فر طبخ می شود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید.

>> برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.

>> برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید انتهای پخت خورش چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید.

>> برای اینکه شیر برنج خوشمزه تر شود برنج را با شیر خیس کنید.

>> برای اینکه ماکارونی و لازانیا به هم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید.

>> برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نچرخید هنوز نپخته است.

>> برای این که پنیر پیتزا خوب کش بیاید قبل از این که پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.

>> برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *