خانه داری

ترفندهای جلوگیری ازسیاه شدن بادمجان

بادمجان یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین صیفی جات است که با آن غذاهای متنوعی تهیه می شود. گاهی ممکن است بادمجان قبل و بعد از سرخ کردن یا پس از برش سیاه شود، در این مطلب راه‌‌های جلوگیری از سیاه شدن آن ها را می خوانید.

 

>> دلیل سیاه شدن بادمجان پس از برش

بادمجان تازه بریده شده، هنگامی که در معرض هوا قرار می گیرد، به سرعت اکسید می شود و سیاه می شود. بادمجان سیاه شده پس از سرخ شدن نیز رنگ تیره ای داشته و ظاهر غذا را خراب می کند. بادمجان بسته به عوامل مختلف رنگ های متفاوتی پیدا می کند، عواملی مثل: pH آب مورد استفاده – نوع ظروف آشپزی – میزان قرار گرفتن در معرض اکسیژن – نوع چاقو.

>> راه های جلوگیری ازسیاه شدن بادمجان قبل و بعد از سرخ شدن

– برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، قبل از برش بادمجان، یک کاسه آب را آماده کنید و درون آن یک قاشق غذاخوری شیر بریزید. بادمجان ها را پوست بکنید و برش بزنید و درون این محلول قرار دهید.

– برای متوقف کردن اکسیداسیون و یا کاهش سیاه شدن بادمجان، یک کاسه آب را آماده کنید و درون آن آب یک تکه لیمو بریزید. سپس بادمجان ها را پوست بکنید و برش بزنید و درون این محلول قرار دهید.

– بادمجان را پوست بکنید و برش بزنید و بشویید و خیلی سریع درون محلول آب و نمک بریزید.

– برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان در یک قابلمه آب را جوش آورید و بادمجان ها را یکی یکی پوست کنده و سریع در آبجوش بریزید و سریع آبکش کنید تا بادمجان سیاه نشود.

– بادمجان ها را با شعله ملایم سرخ کنید و هرگز با شعله بالا سرخ نکنید زیرا سبب سوختن و سیاه شدن بادمجان می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *