پختن گوشت یکی از مراحل مهم در آشپزی است؛ شاید برای شما هم پیش آمده که گوشت شما دیرپز باشد وفرصت کافی نداشته باشید در اینجا چند راهکار ساده را می خوانید که با انجام آن گوشت در زمان کمتری نسبت قبل پخته می شود و دیگرلازم نیست چند ساعت صرف پخت گوشت کنید.
>> اگر گوشت داخل خورش هنوز مغز پخت نشده از یک ترفند قدیمی استفاده کنید؛ یک قندان چینی را برعکس داخل خورش قرار دهید و در قابلمه را ببندید با این کار آب خورش قُل ریز می زند وگوشت سریعتر می پزد.
>> برای پختن گوشت دیرپز مقداری فلفل سیاه به گوشت بزنید بعد از چند دقیقه آن را بپزید.
>> یک قاشق استیل را داخل قابلمه کنار گوشت قرار دهید و درب ظرف را ببندید و۴۰ دقیقه بپزید.
>> گوشت را به قطعات کوچکتر برش دهید. هرچه قطعات گوشت کوچکتر باشند، سریعتر پخته می شوند.
>> میتوانید گوشت را کمی بکوبید تا سریعتر پخته شود.
>> یک قاشق چایخوری جوش شیرین را در۱ لیتر آب حل کنید و گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در آن قرار دهید سپس خارج کرده و بشورید و بعد بپزید. جوش شیرین گوشت گاو و گوساله را نرمتر می کند و به پخت سریعتر آن کمک کند.
>> سرکه میتواند به نرم شدن گوشت گاو کمک کند. برای این کار، گوشت را ۳۰ دقیقه در سرکه بخیسانید و بعد از آبکشی بپزید.
>> تفت دادن، گریل کردن و سرخ کردن، گوشت را سریعتر از آبپز کردن و پختن در فر میپزند.
>> با استفاده از زودپزمیتوانید گوشت را در نصف زمان معمول بپزید.
>> برای پختن گوشت مرغ دیرپز آن را ۳۰ دقیقه در ماست قرار دهید سپس بپزید.
>> آبلیمو نیز میتواند به نرم شدن گوشت مرغ کمک کند. برای این کار، گوشت مرغ را ۳۰ دقیقه در آبلیمو خیس کنید.