غذای سنتی

ته چین مرغ با قارچ

 

ته چین برای انواع مهمانی ها و مجالس بسیار گزینه مناسبی می باشد. شاید شما همیشه این ته چین را فقط با مرغ تهیه میکردید ولی ترکیب آن با قارچ طعم بی نظیروفوق العاده خوشمزه ای به نه چین خواهدداد

 

مواد لازم برای چهار نفر:
– برنج نیم کیلوگرم
– سینه مرغ یک عدد
– قارچ دویست گرم
– تخم مرغ یک عدد
– ماست دو پیمانه
– زرده تخم مرغ دو عدد
– پیاز یک عدد
– زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:
برنج را در مرحله آبکش کرده کنار می‌گذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده، پخته و سپس آن را ریش ریش می‌ کنیم. قارچ‌‌ها را خرد نموده و کمی تفت می‌دهیم.
در ظرف جداگانه تخم‌مرغ و زرده‌‌ها را به همراه ماست، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط می‌نماییم. برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.
کف قابلمه یا قالب فر را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را روی آن پهن می‌کنیم. قارچ‌ها را روی برنج ریخته و در لایه بعدی مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم، در لایه چهارم یا نهایی دوباره مخلوط برنج را می‌ریزیم. قالب ته چین مرغ با قارچ را در فر با حرارت صد و هفتاد درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز می‌گذاریم تا بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *