سالاد و دسر

تورتیلینی

 

این پاستا خیلی سریع آماده می‌شود و به دلیل داشتن انواع سبزیجات، بسیار مقوی و سرشار از ویتامینه

 

مواد لازم :
* دویست و پنجاه گرم تورتیلینی پنیری
* دو پیمانه گل‌چه‌های ریز بروکلی
* چهارصدو بیست گرم لوبیا سفید پخته شده
* یک چهارم پیمانه زیتون
* دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
* دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
* نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
* یک پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی
* نصف پیمانه پنیر کم‌چرب
* یک چهارم پیمانه ریحان تازه

روش تهیه :
در یک تابه عمیق و بزرگ، حدود پنج سانتی‌متر آب بریزید و آن را بجوشانید. تورتیلینی‌ها را درون آن بریزید و هشت دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را مرتب هم بزنید. سپس بروکلی‌ها را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نیز نرم شوند.
آنها را آبکش کنید و هردو را دوباره داخل تابه برگردانید.
لوبیای سفید پخته شده، روغن زیتون، سرکه و فلفل قرمز را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید و گوجه‌فرنگی، پنیر فتا و ریحان تازه را به آنها بیفزایید و سرو کنید.

ارزش غذایی :
کالری: چهارصد – چربی: چهارده گرم – کلسترول: چهل و چهار میلی‌گرم – سدیم: ششصد میلی‌گرم – کربوهیدرات: پنجاه گرم – فیبر: یازده گرم – قند: هشت گرم – پروتئین: بیست گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *