توپک خرمایی یک دسر خوشمزه و مقوی است که برای ماه مبارک رمضان هم بسیار مناسب و پرطرفدار است.
مواد لازم:
– کره : بیست و پنج گرم
– خرما : یک بسته
– پودر گردو :نصف پیمانه
– بیسکویت پتی بور ساده : یک بسته پودر شده
– پودر زنجبیل : یک قاشق مرباخوری
– پودر جوز هندی : یک قاشق مرباخوری
– پودر (نارگیل، پسته، گل محمدی، گردو،فندق)
– دارچین ، قهوه ، کاکائو، کنجد : برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا پوست خرما ها را بگیرید و هسته وسط آن را جدا کنید.برای راحت تر کندن پوست خرما ها ،میتوانید آنها را مدتی در آب گرم قرار دهید تا نرم شوند.سپس با پشت قاشق خرما ها را خوب له کنید.
داخل ظرف نچسبی کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره کمی آب شود.
سپس خرما را در کره تفت دهید تا کاملا یکدست شوند .بعد از تفت خرما نصف پیمانه گردوی پودر شده را به آن اضافه کنید و مدام مخلوط کره و گردو را هم بزنید. وقتی کره به خوبی به خورد خرما رفت و خرما در وسط ظرف جمع شد، یک بسته بیسکویت ساده پتی بور پودر شده را به همراه پودر زنجبیل و جوز هندی به خرما اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
کمی هم با دست مواد مخلوط شده را ورز دهید و سپس از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری پر برداشته و کف دست گرد کنید. بعد توپک ها را در پودرهای دلخواه به ترتیب بغلطانید.برای زیباتر شدن و راحت تر شدن سرو ،بهتر است توپک ها را در کپسول قرار دهید.
پودر نارگیل را هم میتوانید با زعفران ، قهوه و یا کاکائو رنگ کنید و توپک ها را در آنها بغلطانید.
نکته :
– به جای بیسکوئیت پتی بور از بیسکوئیت ساقه طلایی یا دایجستیو شکلاتی هم میتوانید استفاده کنید.
– به جای پودر گردو هم میشود از مغز گردوی خرد شده استفاده کرد.