ساندویچ, غذای ملل

تُست کنجدی مرغ

اگر دوست دارید یک غذای متفاوت و جذاب را تجربه کنید پیشنهاد ما تُست کنجدی مرغ است که بسیار خوشمزه و لذیذه و می توانید به راحتی آن را آماده کنید و از عطر و طعم آن به عنوان میان وعده، پیش غذا و یا شام لذت ببرید.

 

مواد لازم:

>> ران مرغ: ۱ عدد

>> سینه مرغ: ۱ عدد

>> سیر: ۲ حبه رنده شده

>> فلفل دلمه: ۱ عدد رنده شده

>> پیاز: ۱ عدد

>> نان تُست: به میزان لازم

>> هویج: ۱ عدد رنده شده

>> کنجد: به میزان لازم

>> جعفری: ۳ قاشق غذاخوری خرد شده

>> آویشن: یک دوم قاشق چایخوری

>> فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را خرد کنید و استخوان آن را دوربریزید. پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید و با مرغ رنده شده، سیر، آویشن، فلفل سیاه و نمک درون غذاساز بخوبی میکس کنید تا یکدست شوند سپس درون کاسه ای مناسب با هویج رنده شده، جعفری خرد شده و فلفل دلمه ای رنده شده مخلوط کنید.

در این مرحله کناره های نان تُست را جدا کنید و مثلثی بُرش دهید و مقدار مناسبی از مواد را روی نان ها بمالید و روی آن کنجد بپاشید و فقط از طرف مرغ و کنجد دار درون ماهیتابه حاوی روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن برای این که روغن به خورد نان تُست نرود بلافاصله از جهت مرغ و کنجد روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.

تُست کنجدی مرغ شما آماده شد در ظرف مناسب بچینید و با سُس دلخواه سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *