اگر دوست دارید یک غذای متفاوت و جذاب را تجربه کنید پیشنهاد ما تُست کنجدی مرغ است که بسیار خوشمزه و لذیذه و می توانید به راحتی آن را آماده کنید و از عطر و طعم آن به عنوان میان وعده، پیش غذا و یا شام لذت ببرید.
مواد لازم:
>> ران مرغ: ۱ عدد
>> سینه مرغ: ۱ عدد
>> سیر: ۲ حبه رنده شده
>> فلفل دلمه: ۱ عدد رنده شده
>> پیاز: ۱ عدد
>> نان تُست: به میزان لازم
>> هویج: ۱ عدد رنده شده
>> کنجد: به میزان لازم
>> جعفری: ۳ قاشق غذاخوری خرد شده
>> آویشن: یک دوم قاشق چایخوری
>> فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
>> نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را خرد کنید و استخوان آن را دوربریزید. پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید و با مرغ رنده شده، سیر، آویشن، فلفل سیاه و نمک درون غذاساز بخوبی میکس کنید تا یکدست شوند سپس درون کاسه ای مناسب با هویج رنده شده، جعفری خرد شده و فلفل دلمه ای رنده شده مخلوط کنید.
در این مرحله کناره های نان تُست را جدا کنید و مثلثی بُرش دهید و مقدار مناسبی از مواد را روی نان ها بمالید و روی آن کنجد بپاشید و فقط از طرف مرغ و کنجد دار درون ماهیتابه حاوی روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن برای این که روغن به خورد نان تُست نرود بلافاصله از جهت مرغ و کنجد روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
تُست کنجدی مرغ شما آماده شد در ظرف مناسب بچینید و با سُس دلخواه سرو کنید.
نوش جان