غذای سنتی, ماهی و میگو

تُن‌ماهی با سیب‌زمینی نگینی

اگر از دوستداران تُن ماهی هستید پیشنهاد می کنیم این بار با طعمی جدید و متفاوت آن را آماده کنید؛ ترکیب تُن ماهی با سیب زمینی نگینی برای شما یک تجربه لذیذ و خوشمزه خواهد بود. این غذا سرشار از پروتئین و مواد معدنی بوده و ارزش غذایی بالایی دارد و می توانید آن را در وعده های اصلی یا میان وعده نوش جان کنید.

 

مواد لازم:

⫸ خیارشور: ۴ عدد، ریز خرد شده

⫸ سُس مایونز: یک دوم لیوان

⫸ کنسرو تن‌ماهی: ۱ قوطی

⫸ پیازچه: ۱ ساقه، خرد شده

⫸ سیب‌زمینی: ۲ عدد، پخته و نگینی خرد شده

⫸ نخود فرنگی پخته یا کنسرو: ۴ قاشق غذاخوری

⫸ شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری، خرد شده

⫸ فلفل سیاه: به میزان دلخواه

⫸ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای آماده کردن این خوراک لذیذ ابتدا کنسرو تن ماهی را ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید و کنار بگذارید تا سرد شود. در این فاصله سیب زمینی ها را بشورید و بعد از آبپز کردن نگینی خرد کنید. سپس در ظرفی مناسب تن ماهی بدون آب و روغن را کمی خرد کنید و با سیب زمینی خرد شده، شوید خرد شده، نخود فرنگی، خیارشور خرد شده، پیازچه خرد شده، فلفل سیاه، نمک و سُس مایونر بخوبی و به کمک دو قاشق غذاخوری مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.

تُن ماهی با سیب زمینی نگینی به همین راحتی آماده شد. در ظرف مناسب سرو کرده و با نان مورد علاقه نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *