تیرامیسو یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایتالیایی است که در سرتاسر جهان پرطرفدار بوده و به عنوان یک دسر بینالمللی شناخته میشود. تیرامیسو با رسپیهای متنوعی درست میشود، در برخی فقط از سفیده تخممرغ استفاده میشود و در برخی دیگرهم از سفیده و هم از زرده استفاده میشود. در این مطلب روش تهیه تیرامیسوی بدون تخممرغ را میخوانید که بسیار لذیذ بوده و خیلی راحت و سریع میتوانید آن را آماده کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
✔ خامه صبحانه: ۱ بسته
✔ وانیل: نصف قاشق چایخوری
✔ پودر قند: ۷ قاشق غذاخوری
✔ پودرقهوه فوری: ۲ قاشق غذاخوری
✔ بیسکوئیت لیدی فینگر یا پتی بور: ۱ بسته
✔ پنیرخامه ای ویلی یا ماسکارپونه: ۱ پیمانه
✔ پودر کاکائو: برای تزئین
طرز تهیه:
برای درست کردن این دسر لذیذ ابتدا در کاسهای مناسب پنیرخامه ای، خامه صبحانه، وانیل و پودرقند را خوب مخلوط و یکدست کنید. در مرحله بعد پودرقهوه را در یک لیوان آبِجوش حل کنید و در ظرف گود بریزید سپس بیسکوئیتهای لیدی فینگر را در مخلوط قهوه و آبِجوش بغلتانید و کف ظرفِ پیرکس بچینید حالا یک لایه از مواد مخلوط شده را روی بیسکوئیتها پخش کنید بعد یک لایه دیگر از مواد را روی آن پخش کنید. در آخر با پودر کاکائو تزئین کرده و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
تیرامیسوی خامهای شما به همین راحتی آماده سرو است.
نوش جان