یکی از غذاهای بسیار معروف و محبوب بین المللی که طرفداران بی شماری دارد جوجه پفکی است که یک فستفود بسیار خوشمزه با بافتی پوک و نرم است. در این مطلب با طرز تهیه این غذای دلچسب که اصالتاً چینی است همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر :
>> سیر: ۲ حبه ریز رنده شده
>> تخم مرغ: ۲ عدد
>> سینه مرغ: ۲ عدد
>> آرد: ۱ پیمانه
>> آب گازدار یا دلستر ساده: ۱ پیمانه
>> بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
>> فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
>> فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
>> نمک: به میزان لازم
>> روغن مایع: به اندازه لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا در کاسه ای مناسب تخم مرغ ها را بزنید تا کف کند حالا آب گازدار، فلفل قرمز، فلفل سیاه، سیر و نمک را اضافه کنید. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم محلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید.تا خمیری یکدست به غلظتی شبیه به ماست حاصل شود. در مرحله بعد سینه های مرغ را به صورت نواری بُرش دهید و درون مواد بریزید. پس از این کار بر روی کاسه سلفون بکشید و یک ساعت استراحت دهید تا برش های مرغ بخوبی مزه دار شوند. بعد از این مدت مرغ ها را درون روغن داغ به صورت غوطه ور سُرخ کنید. در پایان پس از سرخ شدن تکههای مرغ را از تابه خارج کنید و بر روی دستمال حوله ای آشپزخانه قراردهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
به همین راحتی جوجه چینی پفکی شما آماده شد آن ها را در ظرف مناسب بچینید و همراه سُس دلخواه نوش جان کنید.
نوش جان