جوجه کباب غذایی خوش طعم و لذیذ است که می تواند بهترین غذا برای سفره افطار ماه مبارک رمضان باشد. شما می توانید جوجه کباب را به روش تابه ای و یا کبابی تهیه کنید.
مواد لازم:
– آبلیمو: به میزان لازم
– نمک و زعفران و فلفل: به میزان لازم
– سینه جوجه: ۱ عدد
طرز تهیه:
سینه جوجه را قطعه قطعه کرده و در زعفران، نمک، فلفل، آبلیمو و در صورت تمایل مقداری رب انار بغلتانید و تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید سپس جوجه ها را به سیخ چوبی بکشید و در تابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید. هر دو طرف که سرخ شد غذا آماده است. برای تزیین از سبزیجات، پیاز خام، گوجه، تربچه، لیمو و کاهو به دلخواه استفاده و سپس غدا را سرو کنید.
اگر خواستید جوجه ها را کباب کنید سیخ های چوبی را به مدت نیم ساعت درون آب قرار دهید تا سیخ ها روی شعله نسوزد و در حین کباب کردن به جوجه ها روغن زیتون بزنید.