جگر به عنوان یکی از غذاهای سنتی، محبوب و پرطرفدار ایرانی است که بسیار مغذی و خوش طعم و لذیذ بوده و خواص بسیاری برای سلامتی دارد. طرز تهیه جگر کبابی بسیار آسان است و به راحتی میتوانید این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم:
>> جگر گاو: نیم کیلو خرد شده
>> زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
>> سیر: ۲ حبه له شده
>> پودر چیلی: نصف قاشق چایخوری
>> سُس باربیکیو: یک چهارم پیمانه
>> روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
>> زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
>> فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
>> نمک: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا جگر را خوب بشورید و لایه نازک روی آن را جدا کنید تا هنگام پخت سفت نشود. سپس کبابی خرد کنید و درون کاسه ای مناسب بریزید و سیر، زنجبیل، زردچوبه ، پودر چیلی، سُس باربیکیو، روغن، فلفل و نمک بریزید و بخوبی مخلوط کنید.حالا روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شود.
بعد از این مدت جگرها را سیخ بزنید و کباب کنید. سیخ ها را مدام بچرخانید تا یکدست کباب شوند.
نوش جان
:::: نکته:
>> می توانید جگرها را در مخلوط آرد و بیکینگ پودر بغلتانید و به سیخ های چوبی یا فلزی کوچک بزنید سپس تابه را کمی چرب کنید و بعد از داغ شدن تابه دو طرف جگر را درون آن سرخ کنید.
:::: برخی از خواص جگر:
>> جگر گوسفندی سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن است که مصرف آن برای درمان کم خونی توصیه میشود.
>> از دیگر خواص جگر گوسفندی میتوان به خاصیت ضد سرطانی، تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، تقویت کننده مغز، جلوگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی و تقویت حافظه اشاره کرد.