مطمئنا خاطره خوردن این پیازهای کاراملی خوشمزه را که عطر و طعم فوق العاده ای دارند را هرگز فراموش نخواهیدکرد. این پیازهای ماریناد شده را می توانیدهمراه انواع غذاها سرو و نوش جان کنید.
مواد لازم برای ماریناد:
– پیاز : چهار عدد
– پودر رزماری: یک قاشق چایخوری
– سرکه قرمز: یک پیمانه
– فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
– شکر قهوهای: دو قاشق غذاخوری
– آب: یک پیمانه
***
– کره: برای روی پیازها موقع قرار دادن در فر
– فلفل قرمز خشک: خرد شده مقداری برای تزئین (اختیاری)
– رزماری تازه یا جعفری: یک قاشق چایخوری خرد شده (برای تزئین)
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا پیازها را با پوست به صورت عرضی به دو نیم برش بزنید. (بگذارید پوست آن بماند تا شکل آن حفظ شود و متلاشی نشود) مواد ماریناد را در کاسهای کوچک مخلوط کنید و داخل ظرف فر بریزید و پیازهای دو نیم شده را از سمت برش خورده داخل مایع ماریناد قرار داده و روی ظرف فر را با پلاستیک بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا پیازها را برگردانید تا قسمت برش خورده رو به بالا باشد. روی هر پیاز نصف قاشق غذاخوری کره و باقیمانده رزماری را قرار دهید. فر را با حرارت دویست درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر را به مدت یک ساعت و تا موقعی که روی پیازها طلایی و برشته شوند، در فر بپزید. در مدت زمان پخت چند بار از مایع اطراف روی پیازها بریزید.
بعد از اتمام پخت پوست اطراف پیازها را جدا کنید و پیازها را در ظرف مناسب بچینید و از سُس باقی مانده در سینی فر روی پیازها بریزید و با جعفری خرد شده یا رزماری تازه تزئین و سرو کنید. نوش جان