غذای ملل

حلوای شیر یا “سوت حالواسی”

این دسر خوشمزه یکی ازدسرهای سنتی ترکیه است که اصالتاً مربوط به شهر بورسای این کشور است. “سوت حالواسی” با عطر وطعم بی نظیرمحبوبیت فراوانی دراین کشور دارد. این دسر لذیذ را با حداقل مواد لازم خیلی سریع و راحت می توانید آماده کنید.

 

مواد لازم :

  • آرد: ۱ لیوان
  • شیر: ۳ پیمانه
  • شکر: ۱ لیوان
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: ۱ بسته
  • مغزفندق خرد شده یا هرمغزدیگر: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این دسر ابتدا کره را در یک ماهیتابه روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود بعد از چند دقیقه که آرد کمی تغییر رنگ داد شیر را به آرامی و کم کم اضافه  کنید وهم بزنید تا گلوله نشود. بعد از یکدست شدن مواد، وانیل و شکر را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا به قوام برسد. در پایان از روی حرارت بردارید و در ظرف مخصوص فر یا فنجان های تک نفره مخصوص فر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا روی آن سرخ و قهوه ای شود.

دسر “سوت حالواسی” به همین راحتی آماده شد با مغز فندق خرد شده یا هر مغز دلخواه به صورت گرم یا سرد سرو و نوش جان کنید.

 

:::: نکته:

بهتر است در ظرفی مقداری آب بریزید و در گوشه ای از فر قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *