حمص پر از پروتئین است و بهعنوان یک پیشغذا باعث مقابله با هوسهای غذایی میشه و میزان قند را تنظیم میکنه.
حمص را میتونید بهصورت خالی یا همراه با نان پیتا بخورید. همچنین حمص را در کنار انواع فینگر فود میتوانید در مراسم و مهمانیهای خود سرو کنید.
مواد لازم برای سه نفر :
– روغنزیتون: یکچهارم پیمانه
– آبلیمو ترش: یکچهارم پیمانه
– سیر: ۲ حبه
– نخود خام: ۲ پیمانه
– ارده: نصف پیمانه
– فلفل و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخودها را از شب قبل خیس کنید و تا قبل از شروع تهیه حمص، آب آنها را دو الی سه بار خالی کنید. سپس با چند لیوان آب و میزان کافی نمک آن را بپزید. بهطوریکه نصف پیمانه از آب آن باقی بماند. نخودهای پختهشده را در مخلوطکن یا غذا ساز بریزید تا پوره شوند. برای رقیق شدن پوره نخود میتوانید از آب نخودی که باقیمانده بود استفاده کنید. سپس ارده، روغنزیتون، سیر و آبلیموی تازه را نیز به مخلوطکن اضافه کنید تا یکدست شود.
حمص آماده است تزیین و سرو کنید.