کیک و شیرینی

خامه قنادی

اگر به فکر تهیه یک خامه قنادی خانگی با طعم و بافت بی نظیر و متفاوت هستید این مطلب را از دست ندهید. شما می توانید با کمی دقت و رعایت چند نکته ساده ، یک خامه خوشمزه و کاربردی تهیه کنید که هم اقتصادی بوده و هم با استفاده از آن لذت شیرینی‌پزی خودتان را دوچندان خواهید کرد.

 

مواد لازم:

❉ خامه صبحانه: ۱ عدد، پُرچرب

❉ پودر قند: ۳ قاشق غذاخوری پُر

❉ وانیل: یک سوم قاشق چایخوری

❉ پودر خامه یا نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری (۲۰ گرم)

 

طرز تهیه:

ابندا خامه را در حدی که یخ نزند و فقط خنک شود داخل فریزر بگذارید. حالا همه مواد را در کاسه‌ای که از قبل در فریزر سرد کردید بریزید و به مدت ۸ دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید تا خامه فرم بگیرد و رَد همزن روی آن باقی بماند مراقب باشید بیش از حد هم نزنید، چون ممکن است خامه بریده و دانه دانه شود. خامه را بعد از آماده شدن به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا بافت آن پایدار شود.

این خامه را می‌توانید در تهیه انواع دسر، کیک، شیرینی، تارت‌، موس‌ و کِرِم‌ یا همراه با میوه‌های تازه استفاده کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *