کیک و شیرینی

خامه نارگیل

در این مطلب روش تهیه خامه نارگیل که یک ماده غذایی خوشمزه با عطر و طعم منحصر به فرد است را می خوانید. خامه نارگیل  یکی از مواد اصلی در تهیه کیک، پودینگ و دیگر شیرینی هاست ضمن این که در تهیه انواع غذاها از جمله غذاهای سرخ شده، سوپ و سالاد نیز می توانید از آن استفاده کنید. این ماده غذایی با طعم بی نظیر و متمایز خود می تواند تنوع و لذت را در غذاها، دسرها و شیرینی ها فراهم کند. خامه نارگیل را می توانید در صبحانه یا میان وعده هم نوش جان کنید و از خواص آن که سرشار از منیزیم، آهن و پتاسیم است بهره ببرید.

 

مواد لازم:

>> پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری

>> نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

>> پور ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری

>> خامه: ۲ قاشق غذاخوری

>> شکر: نصف پیمانه

>> شیر: ۲ پیمانه

 

طرز تهیه:

برای تهیه خامه نارگیل ابتدا نشاسته ذرت و شکر را درون قابلمه با شیر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا شیر غلیظ شود. در این فاصله پودر ژلاتین را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید و به همراه پودر نارگیل و خامه به ترکیب شیر اضافه کرده بخوبی مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف مناسب بریزید و در یخچال قرار دهید تا خامه نارگیل ببندد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *