پیش غذا

خرمای شکلاتی

 

در ماه مبارک رمضان خوردن خرما مرسوم است مخصوصا اگر در سرو آن با یک سینی خرمای جذاب و مجلسی خلاقیت به خرج دهید و هنرمندی خود را به مهمان های افطار ثابت کنید.

 

مواد لازم:
– شکلات تخته‌ای از هر نوع که دوست دارید
– یک جعبه خرما (ترجیحا خشک)
– انواع مغز
– پودر گل سرخ، نارگیل یا پودر مغزها

طرز تهیه:
ابتدا بدون شستن خرما هسته آنها را با یک برش طولی خارج کنید سپس مقدار کافی از ارده سفت یا کرم فندق یا کرم پسته یا کره بادام زمینی را با کمک یک قیف در میانه خرما‌ها قرار دهید.
در یک کاسه و به روش بن ماری مقداری شکلات تلخ یا شیری یا سفید را ذوب کنید. برای این کار می‌توانید کاسه شکلات را روی بخار آب کتری یا سماور قرار دهید.کمی روغن مایع به شکلات مایع اضافه کنید تا زود منجمد نشود.
خرما‌ها را از یک جهت در این شکلات بزنید. می‌توانید برخی از آن‌ها را تماما در شکلات بغلتانید و روی یک سینی یا سبد قرار دهید تا شکلات سرد و خشک شود. قبل از خشک شدن شکلات کمی پودر از هر مغزی که در دسترس شماست، یا نارگیل یا گل سرخ روی خرما‌ها بپاشید.‌
می‌توانید به جای کرم و کره مغز‌ها از گردو یا پسته یا بادام زمینی بدون پوست استفاده کنید. در این صورت محصول نهایی چیزی شبیه شکلات‌های اسنیکرز یا نستله خواهد شد.
اگر از ترکیب ملایم طعم شور و شیرین خوشتان نمی‌آید، دقت کنید که مغز‌هایی که استفاده می‌کنید شور نباشند. خام یا بو داده بودن آن‌ها بستگی به ذائقه شما دارد و سلیقه‌ای است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *