غذای ملل

خوراک ران مرغ آبدار

یکی ازغذاهای لذیذ و پُرطرفدار بین المللی که عطر و طعم بی نظیری دارد و خیلی راحت و سریع آماده می شود این خوراک ران مرغ است که با روشی که در این اینجا گفته شده بسیار لطیف و آبدار پخته می شود. با طرز تهیه این خوراک خوشمزه و دلچسب همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۳ نفر:

⫸ ساق مرغ: ۶ عدد

⫸ سُس مايونز: ۱ قاشق غذاخورى پُر

⫸ فلفل دلمه ای: ۲ عدد درشت خرد شده

⫸ سيب زمينى: ۲ عدد درشت خرد شده

⫸ سُس خردل: ۱ قاشق مرباخورى

⫸ گوجه فرنگی: ۳ عدد درشت خرد شده

⫸ روغن زيتون: به مقدار لازم

⫸ فلفل سیاه: به مقدار لازم

⫸ نمک: به مقدار لازم

⫸ ادویه مرغ: ۱ قاشق سوپخوری(پودرسير،  پودركارى، پودرتخم گشنيز، آويشن)

 

طرز تهيه :

برای پخت این خوراک خوشمزه ابتدا ران های مرغ را با نمک، فلفل سیاه، ادویه مخصوص مرغ، سُس مايونز، سُس خردل و روغن زیتون بخوبی آغشته کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شوند. در این فاصله سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را درشت خرد کنید و با مقداری روغن زیتون، نمک و پودر آویشن مزه دار کنید.

در مرحله آخر کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و ران های مزه دار شده را روی آن بچینید و در فضاهای خالی بین ران های مرغ، سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده قرار دهید سپس سینی را درون کیسه نسوز مخصوص فر بگذارید و سینی را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و مرغ ها را به مدت یک و نیم ساعت بپزید.

این خوراک خوشمزه را با سُس کچاپ و نان باگت سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *