غذای سنتی

خوراک قلوه

 

قلوه سرشار از ویتامین ریبوفلاوین، نیاسین، فولات و B6 است. همچنین چربی، روی و پروتئن موجود در آن همانند قلوه برابر با گوشت قرمز کم چرب می باشد و هم گروه با جگر وگوشت قرمز است. البته کلسترول و آهن قلوه بیشتر از گوشت قرمز و دل میباشد.
قلوه را می توان با سرکه، فلفل، نمک، دارچین و روغن کنجد پخت و یا کباب کرد.

مواد لازم برای چهار نفر :
– قلوه : ۶ عدد
– سیب زمینی : ۲ عدد متوسط
– پیاز : یک عدد بزرگ
– فلفل دلمه ای: یک عدد متوسط
– نمک و روغن: مقدار کافی
– فلفل: به مقدارلازم

طرز تهیه :
قلوه را از وسط نصف می کنیم، پوست نازک روی آن را جدا می کنیم و در قطعه های کوچک خرد می کنیم و سپس میشوریم و کنار میگذاریم.
پیاز را خلال کرده و سیب زمینی را هم پوست میگیریم و در قطعه های کوچک خرد می کنیم. فلفل دلمه ای را شسته و دانه های وسط آن را گرفته و ریز خرد می کنیم. بعد از آنکه مواد را آماده کردیم، مقداری روغن در ظرف می ریزیم سپس پیاز را در روغن خوب تفت می دهیم.وقتی پیاز طلایی رنگ شد، فلفل و ادویه را اضافه و مواد را با هم مخلوط می کنیم.

 

 

در این مرحله قلوه ها را درون پیاز می ریزیم و خوب تفت می دهیم. سپس فلفل دلمه را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.
بعد از آنکه مواد را خوب تفت دادیم، ۱ لیوان آب را به همراه مقداری نمک به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم پخته شود و آب آن تمام شود و روغن بیندازد.

 

 

حالا سیب زمینی را جداگانه سرخ می کنیم خوب که سرخ شد خوراک قلوه آماده شده را در وسط ظرف می چینیم و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده، جعفری تازه ، گوجه فرنگی و لیموترش تزئین و سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *