غذای سنتی

خوراک لوبیا

 

خوراک لوبیا ازغذاهایی است که خوردن آن برای هروعده‌ای مناسبه.لوبیا سرشار ازپروتئین است ومصرف آن کمک زیادی به بهبودسلامت قلب وکاهش خطرابتلابه سرطان میکند.

 

طرز تهیه:
دو پیمانه لوبیا را از چند ساعت قبل (۸-۱۲ساعت) خیس کنید و آب آن‌ها را چندین بار عوض کنید. لوبیاها را در زودپز بریزید، ۳ لیوان آب به آن‌ها اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید، به آن اجازه دهید تا حدود ۶۰ دقیقه بپزید. یک عدد سیب‌زمینی متوسط را خرد کنید و به لوبیا اضافه کنید؛ ۴۵ دقیقه دیگر بگذارید تا به همراه هم بپزند.

 

 

‌حالا یک عدد پیاز را خرد کنید و درون یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز‌ها را در آن تفت دهید، تا طلایی شود. یک قاشق غذاخوری رب و به میزان دلخواه زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید.ترکیب رب و زردچوبه و پیاز را به لوبیا اضافه کنید. به آن نمک و فلفل بزنید و آن‌ها را خوب با هم ترکیب کنید.برای لعاب بیشتر می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را له کنید و از نوش جان کردن این غذای خوشمزه به همراه آبلیمو و روغن زیتون لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *