غذای ملل

خوراک مراکشی مرغ وزيتون

خوراک مرغ و زيتون یکی ازغذاهای معروف مراکش است که محبوبیت زیادی میان مردم دارد.غذاهای سنتی این کشور آفریقایی بسیار خوشمزه و لذیذ هستند تا جایی که یکی از مهم ترین کارهای توریست ها بعد از سفر به مراکش بازدید از رستوران ها وخوردن غذاهای محلی است.

 

مواد لازم برای۴ نفر :

>> مرغ : ۸ تكه ران

>> پودرپاپريكا : ۲ قاشق چای خوری

>> زيره : ۱ قاشق چای خوری

>> پودرزنجبيل : ۱ قاشق چای خوری

>> زردچوبه : ۱ قاشق چای خوری

>> دارچين : نصف قاشق چای خوری

>> فلفل سياه : یک چهارم قاشق چای خوری

>> زیتون شور بدون هسته: ۱ پيمانه

>> روغن : ۲ قاشق سوپ‌خوری

>> سير : ۳ حبه

>> پياز : ۱ عدد

>> آب : نصف پيمانه

>> كشمش: نصف پيمانه

>> لیموترش: ۲ عدد حلقه شده

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا تکه های مرغ را مزه دار کنید؛ برای این کار تمام ادویه ها را با هم مخلوط کنید وروی همه قسمت های مرغ ها بپاشید و یک ساعت در یخچال قراردهید تا بخوبی عطر وطعم ادویه ها را به خود بگیرد.

در این فاصله پیاز و سیر را خرد کنید ودر ماهیتابه حاوی کمی روغن تفت دهید. بعد از نرم و بلوری شدن پیاز حرارت را کم کرده ومرغ‌های مزه‌ دار شده را اضافه و در ظرف را بگذاريد تا ۱۵ دقيقه پشت و روی مرغ ها تفت بخورد.

بعد از این مدت نصف پیمانه آب، کشمش و زيتون را به مرغ‌ها اضافه و ۳۰ دقيقه دیگر بپزید. در آخر ليموهای حلقه شده را روی خوراک بچینید و ۵ دقيقه بعد شعله را خاموش كنيد.

خوراک مراکشی شما آماده است آن را در ظرف مناسب بریزید و با جعفری و گشنیزخرد شده تزیین و به همراه نان یا برنج سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *