خوراک مرغ و زيتون یکی ازغذاهای معروف مراکش است که محبوبیت زیادی میان مردم دارد.غذاهای سنتی این کشور آفریقایی بسیار خوشمزه و لذیذ هستند تا جایی که یکی از مهم ترین کارهای توریست ها بعد از سفر به مراکش بازدید از رستوران ها وخوردن غذاهای محلی است.
مواد لازم برای۴ نفر :
>> مرغ : ۸ تكه ران
>> پودرپاپريكا : ۲ قاشق چای خوری
>> زيره : ۱ قاشق چای خوری
>> پودرزنجبيل : ۱ قاشق چای خوری
>> زردچوبه : ۱ قاشق چای خوری
>> دارچين : نصف قاشق چای خوری
>> فلفل سياه : یک چهارم قاشق چای خوری
>> زیتون شور بدون هسته: ۱ پيمانه
>> روغن : ۲ قاشق سوپخوری
>> سير : ۳ حبه
>> پياز : ۱ عدد
>> آب : نصف پيمانه
>> كشمش: نصف پيمانه
>> لیموترش: ۲ عدد حلقه شده
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا تکه های مرغ را مزه دار کنید؛ برای این کار تمام ادویه ها را با هم مخلوط کنید وروی همه قسمت های مرغ ها بپاشید و یک ساعت در یخچال قراردهید تا بخوبی عطر وطعم ادویه ها را به خود بگیرد.
در این فاصله پیاز و سیر را خرد کنید ودر ماهیتابه حاوی کمی روغن تفت دهید. بعد از نرم و بلوری شدن پیاز حرارت را کم کرده ومرغهای مزه دار شده را اضافه و در ظرف را بگذاريد تا ۱۵ دقيقه پشت و روی مرغ ها تفت بخورد.
بعد از این مدت نصف پیمانه آب، کشمش و زيتون را به مرغها اضافه و ۳۰ دقيقه دیگر بپزید. در آخر ليموهای حلقه شده را روی خوراک بچینید و ۵ دقيقه بعد شعله را خاموش كنيد.
خوراک مراکشی شما آماده است آن را در ظرف مناسب بریزید و با جعفری و گشنیزخرد شده تزیین و به همراه نان یا برنج سرو و نوش جان کنید.