غذای سنتی

خوراک مرغ و اسفناج

طرز تهیه :
روغن را داغ می کنیم و تکه های مرغ را درون آن به مدت ده دقیقه سرخ می کنیم . پیاز را اضافه می کنیم. پنج دقیقه تفت می دهیم تا پیازها نرم شوند.
ادویه ها و گوجه فرنگی خردشده و آب را اضافه می کنیم صبر می کنیم تا به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم درب ظرف را می بندیم و چند دقیقه آن را می پزیم تا مغز پخت شود.
حالا اسفناج را اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تا زمانی که اسفناج ها نرم شود می پزیم .

مواد لازم :
* نمک
* دو قاشق غذاخوری روغن
* هشتصدگرم مرغ
* یک عدد پیاز متوسط خرد شده
* نیم کیلو گوجه فرنگی خرد شده
* یک چهارم فنجان آب
* یک قاشق چایخوری ریحان خشک
* یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
* یک دوم قاشق چایخوری پودر سیر
* یک دوم قاشق چایخوری آویشن
* یک دوم قاشق چایخوری نمک
* دویست گرم اسفناج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *