اگر به غذاهای تند علاقه دارید نودل کُره ای بهترین انتخاب است. این خوراک لذیذ و دوست داشتنی طرز تهیه بسیار راحتی دارد و زمانی که فرصت کافی ندارید خیلی سریع می توانید این خوراک تند کُره ای را آماده کنید.
مواد لازم برای سُس:
⫸ سُس سویا: ۲ قاشق چایخوری
⫸ فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع: ۲ قاشق چایخوری
⫸ رُب گوجه: ۱ قاشق چایخوری
⫸ ادویه مرغ یا چاشنی خود نودل: ۱ قاشق چایخوری
⫸ نودل: ۱ بسته
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذای کُره ای ابتدا باید سُس آن را آماده کنید برای این منظور تمام مواد بالا بجز نودل را بخوبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد یک بسته نودل را طبق دستور روی بسته بندی بپزید سپس آب اضافی آن را تا جایی که فقط یکی دو قاشق غذاخوری آب باقی بماند بیرون بریزید. در پایان سُسی را که کنار گذاشته بودید به نودل اضافه کنید و روی حرارت متوسط تا زمانی که سُس به خورد نودل برود و ربُ از خامی بیرون بیاید مخلوط کنید.
نوش جان