خورش به یکی ازانواع خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطروجودبِه درآن عطرخاص ومطبوعی دارد.
مواد لازم:
– گوشت بدون استخوان هفتصدگرم
– به یک کیلوگرم
– پیاز سرخ شده چهار قاشق سوپخوری
– روغن صدوپنجاه گرم
– شکر (در صورت تمایل) دو قاشق سوپخوری
– آبلیمو نصف فنجان کوچک
– گوجه فرنگی یا رب
– زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
– نمک و فلفل
طرز تهیه:
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را با پیاز سرخ می نماییم. وقتی رنگ گوشت تغییر کردآب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.
پوست به را گرفته و به چهار قسمت می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه، به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده و داخل قابلمه ی گوشت می ریزیم.
در مرحله پایانی طبخ خورش به؛ شکر، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شوند و بعد از کشیدن خورش خلال های به، فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.