این خورشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب استان لرستان است که با گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ طبخ میشه و با برنج سرو میشود.
مواد لازم :
– دو قاشق غذاخوری پیاز داغ
– نصف لیوان شیره خرما یا انگور
– سه عدد برگ بو
– دو قاشق غذاخوری سرکه
– یک عدد پیاز
– نیم کیلو سیب درختی
– نمک و فلفل به میزان لازم
– نیم کیلو گوشت ران گوسفندی
– یک قاشق نشاسته ذرت
– دو قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه:
برای شروع گوشت را خرد کنید و در روغن تفت دهید و به همراه برگ بو و پیاز به مدت سه ساعت بپزید. بعد از اینکه گوشت کمی پخت نمک و فلفل را اضافه کنید.
در این مرحله سیب ها را پوست بگیرید و به قطعات متوسط خرد کنید.پیاز و برگ بو را از قابلمه ای که گوشت در آن قرار داشت بیرون آورده و سیب را به قابلمه ی گوشت اضافه کنید. حالا سرکه و شیره انگور یا خرما را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد با هم بپزند و سیب ها نرم شوند.(تقریبا دو ساعت زمان پخت نیاز دارد) در اواخر پخت ، نشاسته ذرت را در آب حل کرده و به مواد اضافه کنید تا خورش لعاب بیاندازد.
بعد از دو ساعت خورشت را در ظرف مناسبی سرو و با برنج نوش جان کنید.