خورشتی, غذای سنتی

خورشت کنگر

خورشت کنگر یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد مخصوصاً در شیراز و مناطق جنوبی، ازاین غذا خیلی استقبال می شود. دراین مطلب با طرز تهیه این غذای لذیذ و خوش عطر و بو همراه ما باشید.

مواد لازم:

>> گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم

>> کنگر:  ۲۵۰ گرم خرد شده

>> رب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری

>> نعنا و جعفری: ۲۰۰ گرم

>> سبزی قورمه سبزی: ۲۰۰ گرم

>> پیاز: ۳ عدد

>>  زردچوبه: به میزان لازم

>>  نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این خورشت لذیذ باید سبزی‌های لازم را از قبل ترکیب و سرخ کرده باشید. کنگرها را بعد از شستن و پاک کردن، درشت خرد کنید. حالا درون یک تابه مقداری روغن بریزید و کنگرهای پاک شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شوند. پیازهای خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و به همراه کمی روغن ونمک وادویه تفت دهید. سپس گوشت را به پیازها اضافه کنید و آن‌ها را با هم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. دراین مرحله سبزی‌ها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و تفت دهید. بعد از این که کمی تفت خورد مقداری آب بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا کنگرها و گوشت یک ساعت کامل بپزند. بعد از این مدت یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت کامل و برش نخورده درون آن بیندازید تا خوب بپزد. بعد از پختن پیاز آن را از قابلمه خارج کنید و بخوبی میکس کنید و میکس شده آن را به درون قابلمه بازگردانید. پیاز میکس شده خورشت شما را غلیظ و خوش طعم می‌کند. در پایان با اضافه کردن رُب نارنج خورشت کنگر شما آماده سرو می شود.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *