خورشت کنگر یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد مخصوصاً در شیراز و مناطق جنوبی، ازاین غذا خیلی استقبال می شود. دراین مطلب با طرز تهیه این غذای لذیذ و خوش عطر و بو همراه ما باشید.
مواد لازم:
>> گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
>> کنگر: ۲۵۰ گرم خرد شده
>> رب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری
>> نعنا و جعفری: ۲۰۰ گرم
>> سبزی قورمه سبزی: ۲۰۰ گرم
>> پیاز: ۳ عدد
>> زردچوبه: به میزان لازم
>> نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این خورشت لذیذ باید سبزیهای لازم را از قبل ترکیب و سرخ کرده باشید. کنگرها را بعد از شستن و پاک کردن، درشت خرد کنید. حالا درون یک تابه مقداری روغن بریزید و کنگرهای پاک شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شوند. پیازهای خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و به همراه کمی روغن ونمک وادویه تفت دهید. سپس گوشت را به پیازها اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. دراین مرحله سبزیها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و تفت دهید. بعد از این که کمی تفت خورد مقداری آب بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا کنگرها و گوشت یک ساعت کامل بپزند. بعد از این مدت یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت کامل و برش نخورده درون آن بیندازید تا خوب بپزد. بعد از پختن پیاز آن را از قابلمه خارج کنید و بخوبی میکس کنید و میکس شده آن را به درون قابلمه بازگردانید. پیاز میکس شده خورشت شما را غلیظ و خوش طعم میکند. در پایان با اضافه کردن رُب نارنج خورشت کنگر شما آماده سرو می شود.
نوش جان