خورشتی, غذای سنتی

خورش گوجه فرنگی

خورش گوجه فرنگی از غذاهای بسیار پُرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالتاً مربوط به استان‌های شمال کشور است. این غذا که به املت گوجه فرنگی شباهت دارد طرز تهیه بسیار راحت و آسانی دارد و خیلی سریع آماده می شود.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

>> سیر: ۵ حبه

>> تخم مرغ : ۳ عدد

>> گوجه فرنگی : ۱۰ عدد

>> زردچوبه : به مقدارلازم

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> رُب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

>> نمک: به مقدار لازم

>> روغن مایع: به میزان لازم

>> آب: نصف  لیوان

 

طرز تهیه:

برای تهیه این خورش لذیذ ابتدا گوجه فرنگی ها و سیرها را ریز رنده کنید و در ماهیتابه حاوی مقداری روغن، با حرارت کم تفت دهید. فلفل، زردچوبه، رُب گوجه فرنگی و کمی نمک را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از این که رُب گوجه فرنگی از خامی درآمد وعطر زردچوبه بلند شد آب را اضافه کنید وهم بزنید تا گوجه فرنگی ها بخوبی بپزند.

در این فاصله در ماهیتابه دیگری تخم مرغ ها را با مقداری روغن بپزید و بعد از این که آب گوجه فرنگی کمی کشیده شد به روی آن اضافه کنید.

وقتی که خورش جا افتاد از روی حرارت بردارید و به همراه برنج دمی یا کته و یا نان سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *