سالاد و دسر

دسر شیره انگور

یکی از پُرطرفدار‌ترین خوراکی‌ها در سراسرجهان دسرها هستند که تنوع بسیار بالایی هم دارند. دسرها معمولاً بعد ازغذا و یا به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می شوند. دسر شیره انگور یکی از دسر‌های سنتی ایرانی است که طبع گرم دارد و بسیار مقوی، مغذی و خون‌ساز بوده و به دلیل داشتن شیره انگور که یک شیرین‌کننده طبیعی است فوق العاده سالم و مفید وسرشار از ویتامین‌های گروه C، B، A و مواد معدنی مثل کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم است.

در این مطلب با روش تهیه دسر شیره انگور همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> آرد گندم: ۱ لیوان

>> کره: ۱۰۰ گرم

>> شیره انگور: ۱ لیوان

>> آب: ۳ لیوان

>> گردو، پسته یا بادام: به میزان لازم برای تزئین؛ خرد شده

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا درون یک قابلمه ۳ لیوان آب را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و شیره انگور را اضافه کنید. سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و مدام هم بزنید. زمانی که دسر غلیظ شد کره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. وفتی دسر شروع به حباب زدن کرد، دسر شما آماده است. قابلمه را کنار بگذارید و دسر شیره انگور را در ظرف مناسب دسر بریزید و با پسته، بادام و یا گردو، تزئین و بعد از سرد شدن سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *