این دسر یکی از دسرهای جذاب و متفاوت عربی است که طرفداران بسیاری دارد شما خیلی سریع و راحت می توانید آن را آماده کنید و به عنوان میان وعده یا پیش غذا میل کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ۲ نفر:
>> خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
>> پودر کرم کارامل: ۱ بسته
>> بیسکویت پتی بور ساده: ۱ بسته
>> پودر کافی میکس: ۲ قاشق غذاخوری
>> پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
>> شیر: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
برای آماده کردن این دسر خوشمزه ابتدا شیر را گرم کنید و پودر کافی میکس و پودر کارامل را در شیر حل کنید سپس شعله را خاموش کنید تا شیر سرد شود. در این فاصله پودر ژلاتین را به صورت بن ماری (روی بخار کتری یا به هر روشِ حرارت غیرمستقیم) آماده کنید و به همراه بیسکویت پتی بور و خامه صبحانه درون میکسر بریزید تا خوب مخلوط و میکس شوند. در پایان درون ظرف سیلیکونی یا کاسه کوچک بریزید و ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. بعد از این مدت از ظرف خارج کنید و در بشقاب قرار دهید و با کیک تزئین و سرو کنید.
نوش جان