یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی که بسیار لذیذ و پرطرفداره، دسر كِرم پسته است که یک دسر ایتالیایی است. در این مطلب با طرز تهیه راحت و سریع این دسر زیبا و دوست داشتنی همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر :
⫸ پودر پسته: یک دوم پیمانه
⫸ خامه: ۲ قاشق سوپخوری
⫸ زرده تخم مرغ: ۲ عدد
⫸ شیر: ۲ لیوان
⫸ شیرعسل: ۴ قاشق سوپخوری
⫸ شکر: ۴ قاشق سوپخوری
⫸ وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
⫸ نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه این دسر فوق العاده ابتدا نشاسته را درون شیر سرد ریخته و تا زمان حل شدن کامل هم بزنید. بعد از حل شدن نشاسته، شیرعسل، وانیل را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید. زرده تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه تا زمان کِرم رنگ شدن زرده ها هم بزنید سپس به تدریج به شیر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد کاملاً مخلوط شوند بعد از این که شیر غلیظ و مانند فرنی شد از روی حرارت بردارید و به هم زدن ادامه دهید تا رویه نبندد. حالا خامه و پودر پسته را اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. در پایان درون لیوان های مورد نظر بریزید و یکی دو ساعت درون یخچال قرار دهید سپس تزئین و سرو کنید.
نوش جان