کیک و شیرینی

دسر نشا

این دسرشیرین و خوشمزه یکی از دسرهای معروف و محبوب جنوب کشور مخصوصاً بوشهر است که به دسر ماقوت شباهت دارد. ” نشا ” بافتی لطیف و عطر و طعم بی‌نظیری دارد و معمولاً در ایام ماه مبارک رمضان برای وعده افطار و به صورت سرد یا گرم سرو می شود.

مواد لازم برای ۶  نفر :

>> شکر: ۱ پیمانه

>> آب: ۵ پیمانه

>> نشاسته ذرت: ۱ پیمانه

>> گلاب: ۴ قاشق غذاخوری

>> پودر هل: نصف قاشق چایخوری

>> زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم:

برای تهیه این دسر جنوبی، درون قابلمه مناسب اول نشاسته را با آب مخلوط کنید تا کاملاً باز شود پس از آن زعفران دم کرده و شکر را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود بعد از این که به غلظت لازم رسید و کشدار شد گلاب و پودر هل را اضافه و مخلوط کنید چند دقیقه بعد، از روی حرارت بردارید و درون ظروف تک نفره یا قالب‌های سیلیکونی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس با پودر نارگبل یا خلال پسته، خلال بادام، پودردارچین تزئین و سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *