خورشتی, غذای سنتی

دوغ پای

 

دوغ پای در واقع یک خورشت خوشمزه است که به جای آب با دوغ تهیه می‎‌شود.این غذاشباهت زیادی باخورشت قیمه داردو به قیمه زاهدانی هم معروف است.دوغ پای غذای سنتی شهرزاهدان واستان سیستان وبلوچستان است.

 

مواد لازم:
– دوغ: ۶ لیوان
– گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم
– لپه: یک لیوان (خیس خورده)
– پیاز خرد شده: یک لیوان
– رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق ‌غذاخوری
– روغن آفتابگردان: ۲ قاشق‌ غذاخوری
– نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران: به میزان دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا پیاز خرد شده را در روغن تف داده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. بعد از تف خوردن پیازها، گوشت تکه شده را همراه لپه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و چندین بار مواد را هم بزنید. زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد ۶ لیوان دوغ را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا خوب پخته شود. اگر از دوغ شیرین برای این غذا استفاده می‌کنید از لیموعمانی برای ترشی خورشت استفاده کنید.
درپایان، زعفران را اضافه کنید تا پس از کمی جوش خوردن، خوشرنگ و مزه دار شود.
حالا پس از پخت، دوغ پای را همراه برنج سرو و نوش جان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *