دو پیازه میگو یکی از غذاهای خوشمزه جنوب کشورمان ایران است. این غذا خوشمزه و لذیذ اصالتا متعلق به بوشهر است.
مواد لازم:
– میگو هفتصد گرم
– عصاره زعفران یک عدد
– پیاز یک کیلوگرم
– روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
– عصاره پیاز یک عدد
– فلفل سیاه به مقدار لازم
– رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خلال کنید و داخل روغن زیتون تفت دهید.سپس میگوها را اضافه کرده و خوب تفت دهید و حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا آب پیازها به خورد میگوها برود و وقتی آب پیازها خشک شد خوب سرخ شوند.
عصاره پیاز و عصاره زعفران و فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را به میگوها اضافه کرده و با هم روی حرارت کم بگذارید تا جا بیافتد و مزه دار شود.
پس از آماده شدن آن را با نان یا پلو سرو و نوش جان کنید.