دیمنج یا دویماج یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است و اصالتاً مربوط به استان تبریز میباشد. این خوراکی خیلی لذیذ بوده و راحت و سریع میتوانید برای میان وعده یا شام آن را آماده کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر:
✔ نان اسکو(نان خشک تبریز): ۲ عدد
✔ پنیر تبریز: به مقدار مناسب، خرد شده
✔ دوغ یا آب: به مقدار لازم
✔ ریحان، تره، نعناع و پیازچه: خرد شده
✔ گردو: ۵ عدد، خرد شده
✔ پياز داغ: به اندازه یک پیاز کوچک
✔ كره: نصف قاشق غذاخوری، آب شده
طرز تهیه:
برای درست کردن این خوراکی متفاوت و خوشمزه ابتدا در کاسهای مناسب نانهای خشک را خرد کنید و به همراه دوغ یا آب بخیسانید تا حدی که نانها زیاد خمیر نشوند، حالا سبزی، گردو، پنیر، پیاز داغ و کره را اضافه کرده و با قاشق به آرامی مخلوط کنید و به صورت توپکهای کوچک شکل دهید و در ظرف بچینید و سرو کنید.
نوش جان