دیپ باقالا سبز یکی ازغذاهای پرطرفدار تابستانی است که خیلی دلچسب و لذیذ بوده و طرزتهیه آسان و راحتی هم دارد. پس تا فصل باقالا تمام نشده دست به کار شوید و این غذای خنک تابستانی را آماده کنید.
مواد لازم برای ۲نفر:
>> سیر: ۲ حبه
>> آبلیمو: یک و نیم قاشق غذاخوری
>> باقالی تازه و سبز: ۳۰۰ گرم
>> روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
>> برگ نعناع: ۱۰ تا ۱۵ برگ
>> فلفل: یک قاشق چایخوری
>> نمک: یک قاشق چایخوری
دستور تهیه:
ابتدا باقالی ها را شسته و پوسته های آن را جدا کنید ودرقابلمه حاوی آب جوش و کمی نمک به مدت ۷ دقیقه بپزید. بعد ازاین مدت با آب کاملاً سرد آبکشی کنید. سپس باقالی، برگ های نعناع، آبلیمو، سیر، نمک، روغن زیتون وفلفل را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید. وقتی همه مواد صاف و یکدست شد، دیپ شما آماده است.
دیپ باقالا سبز را در یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن سرو و نوش جان کنید.