پیش غذا

دیپ باقالا سبز

دیپ باقالا سبز یکی ازغذاهای پرطرفدار تابستانی است که خیلی دلچسب و لذیذ بوده و طرزتهیه آسان و راحتی هم دارد. پس تا فصل باقالا تمام نشده دست به کار شوید و این غذای خنک تابستانی را آماده کنید.

 

مواد لازم برای ۲نفر:

>> سیر: ۲ حبه

>> آبلیمو: یک و نیم قاشق غذاخوری

>> باقالی تازه و سبز: ۳۰۰ گرم

>> روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری

>> برگ نعناع: ۱۰ تا ۱۵ برگ

>> فلفل: یک قاشق چایخوری

>> نمک: یک قاشق چایخوری

 

دستور تهیه:

ابتدا باقالی ها را شسته و پوسته های آن را جدا کنید ودرقابلمه حاوی آب جوش و کمی نمک به مدت ۷ دقیقه بپزید. بعد ازاین مدت با آب کاملاً سرد آبکشی کنید. سپس باقالی، برگ های نعناع، آبلیمو، سیر، نمک، روغن زیتون وفلفل را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید. وقتی همه مواد صاف و یکدست شد، دیپ شما آماده است.

دیپ باقالا سبز را  در یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *