یکی از میانوعدههای خیابانی لذیذ و پرطرفدار در سراسر جهان ذرت مکزیکی است. ترکیب ذرت خوشطعم آبپز شده با سبزیجات و ادویههای مختلف و در نهایت پنیر پیتزا، طعم فوقالعادهای را میسازد
موادلازم:
– ذرت بخارپز: ۵۰۰ گرم
– قارچ: ۲۵۰ گرم
– پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
– کره: ۵۰ گرم
– سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
– پودر آویشن: یک قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای آماده کردن یک ذرت مکزیکی خوشمزه، ابتدا قارچها را میشوییم و خرد میکنیم. سپس درون تابه کره میریزیم و قارچها را داخل تابه، با حرارت بالا تفت میدهیم تا آب قارچ کاملا کشیده و سرخ شود. بعد از اینکه قارچها کاملا سرخ شد، ذرتهای بخارپز شده را اضافه میکنیم و کمی روی حرارت قرار میدهیم.
در این مرحله بعد از اینکه قارچ و ذرت کمی تفت داده شد، سس مایونز و ادویهها را اضافه و مخلوط میکنیم تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند. بعد از اینکه تمامی مواد با هم ترکیب شد، برای طعم و مزهی بیشتر، پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا ذرت مکزیکی خوشمزه و کشدارمون آماده شود.