در اینجا چند ترفند برای گرفتن بوی زهم مرغ و خوشمزه شدن آن را می خوانید و درطبخ انواع خوراک ،خورشت و سوپ به کار ببرید.
– یک روش مزهدار کردن و از بین بردن بوی زهم مرغ مزه دار کردن آن با نمک و فلفل و زعفران است. برای این کارتمام قسمت های مرغ را با نمک و فلفل و زعفران آغشته کنید. مرغ را سه الی چهار ساعت یا در صورتی که زمان دارید یک شب در این مواد بخوابانید.
– روش دیگر مزه دار کردن مرغ با زردچوبه، نمک، فلفل و روغن زیتون است. برای این کارتمام قسمتهای مرغ را به این مواد آغشته کنید و به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگهداری کنید. سپس مرغ را با یک شاخه رزماری، پیاز،یک یا دو حبه سیر، پوست پرتقال و پوست لیموترش خشک روی شعله ملایم گاز بپزید. این روش برای پخت انواع سوپ و خورش و خوراک مرغ کاربرد دارد.
– برای گرفتن بوی زهم مرغ می توانید در آبی که مرغ را با آن می پزید یک یا دو عدد برگ بو و یک عدد هویج حلقه شده یا درسته بیندازید.
– راه دیگر برای گرفتن بوی زهم مرغ این است که موقع سرخ کردن مرغ مقداری پودر زنجبیل روی مرغ بپاشید. یا اینکه در آب مرغ هنگام پخت یک تکه کوچک زنجبیل بیندازید.
– روش دیگر این است که یک مخلوط با زنجبیل تازه، سیر له شده، یک عدد فلفل سبز چرخ کرده، مقداری گشنیز و کمی زیره که همه با هم له شدهاند درست کنید. این ترکیب جادویی را به مرغ بمالید و مرغ را به مدت دو الی سه ساعت با آنها مرینیت و مزه دار کنید.
– یک ترفند ساده تر برای گرفتن بوی زهم مرغ استفاده از پوست خشک پرتقال است. برای این کار یک تکه پوست پرتقال خشک شده موقع پخت در آب مرغ بیندازید. پوست پرتقال را می توانید روی شوفاژ، بخاری یا آفتاب خودتان خشک کنید. یا پوست پرتقال خشک را از عطاری تهیه کنید.
– پختن مرغ با سیر و پیاز و هویج و یک ساقه کرفس یا نصف یک عدد فلفل دلمه ای هم که یک ترفند قدیمی برای از بین بردن بوی زهم مرغ است. بعد از اینکه بوی مرغ گرفته شد این مواد را از قابلمه بیرون بیاورید و دور بریزید.
– راه دیگر این است که مرغ را در آب پیاز و مقداری زعفران دم کرده و غلیظ به مدت یک الی دو ساعت بخوابانید.
– سرکه و آبلیمو هم بوی زهم مرغ را از بین می برند. قبل از پخت مرغ برای انواع خورشت و خوراک و سوپ تکه های مرغ را در مقداری آبلیمو یا سرکه بخوابانید.