کیک و شیرینی

رنگینک

 

رنگینک جزو شیرینی های خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد. رنگینک به خاطر داشتن خرما، گردو، آرد و کره سرشار از انرژی و مقوی می باشد و چاشنی خوبی برای خوردن همراه چای، قهوه و نسکافه می باشد و از طرفی ماندگاری این شیرینی هم خیلی خوبه و میتوانید به راحتی داخل یخچال تا مدتی نگهداری کنید.

 

مواد لازم:
– آرد سفید: دو پیمانه
– خرمای ریز شده: دوازده عدد
– پودر قند: صد گرم یا یک پیمانه سر خالی
– کره: یک پیمانه
– خلال بادام و پسته: پنجاه گرم
– کنجد: یک چهارم پیمانه
– دارچین: یک قاشق غذاخوری
– هل: یک قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:
کره را در ظرفی ریخته و با حرارت ملایم آب می کنیم و آرد را یک مرتبه به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب آرد به خورد کره برود. وقتی آرد خوب سرخ شد و رنگ خرمایی به خود گرفت، هل و دارچین و پودر قند را اضافه می کنیم و مجددا بهم می زنیم. وقتی خوب مواد را با هم مخلوط کردیم ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.
خمیر آماده شده را در سینی که قبلا چرب کردیم بطور یکنواخت به قطر یک سانت پهن می کنیم. بعد خرماها را که هسته آن را جدا کرده ایم و کمی له کرده ایم را روی سطح خمیر پهن می کنیم. می توانیم به طور راه راه پهن کنیم، یعنی پنج سانت خرما و پنج سانت خمیر آماده شده اول که در سینی پهن کرده بودیم. حالا خلال پسته و بادام را روی خرماها می ریزیم و کنجد را نیز روی سطح سینی می پاشیم تا تمام مواد کنجد بگیرد.
رنگینک را با سینی در یخچال قرار دهید و بعد از حدود دو ساعت به طور دلخواه برش بزنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *