غذای ملل, فست فود

زاپیکانکا

زاپیکانکا(Zapiekanka) یکی از غذاهای خیابانی بسیار لذیذ و محبوب در لهستان است که طرفداران زیادی دارد زاپیکانکا چیزی بین پیتزا و ساندویچ است. زاپیکانکا انواع مختلفی دارد و با مواد دلخواه می‌توان آن را تهیه کرد ولی پنیر موزارلا و سُس قرمز پای ثابت این غذای خوشمزه است.

 

مواد لازم:

❉ پنیر موزارلا: ۲ پیمانه، رنده شده

❉ سُس کچاپ: به مقدار دلخواه

❉ نان باگت بزرگ: ۱ عدد

❉ قارچ سفید: ۱ لیوان، اسلایس شده

❉ پیازسفید: ۱ فنجان خلالی شده

❉ کره: یک دوم قاشق غذاخوری

❉ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

❉ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن زاپیکانکا ابتدا فِر را با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید. در این فاصله نان باگت را به صورت طولی برش دهید و کنار بگذارید در مرحله بعد پیازخلالی و قارچ اسلایس شده را فلفل سیاه و نمک بپاشید و درون ماهیتابه حاوی کره با حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شده و بپزند. پس از آن روی هر نیمه‌ی نان باگت به طور یکنواخت پیاز و قارچ پخته شده بریزید و روی آن‌ها را با پنیر موزارلا پوشش دهید.

زاپیکانکای آماده شده را حدود ۶ تا ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود. در پایان روی آن سُس کچاپ بریزید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *