اگر به فکر تهیه یک دسر خوشمزه و جذاب هستید پیشنهاد می کنیم زبایونه(zabaione) را که دسری ایتالیایی و بسیار پرطرفدار است یک بار امتحان کنید و از طعم خاص و متفاوت آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ۲ نفر :
⫸ شکر: دو سوم لیوان
⫸ زرده تخم مرغ: ۸ عدد
⫸ خامه: برای تزئین(اختیاری)
⫸ شکلات: برای تزئین(اختیاری)
طرز تهیه:
برای تهیه این دسر زرده های تخم مرغ ها جدا کنید و درون کاسه ای مناسب بریزید سپس شکر را اضافه کنید و با همزن برقی بخوبی هم بزنید تا کِرِم صاف و یکدست و سفید رنگی حاصل شود پس از آن کاسه را درون آبجوش قرار دهید و با حرارت غیرمستقیم (روش بن ماری) به مدت ۱۰ دقیقه مدام هم بزنید تا دسر زبایونه آماده شود.
بعد از این که دسر شما آماده شد آن را در کاسه های کوچک یک نفره بریزید و بعد از سرد شدن، با شکلات یا توت فرنگی و کمی خامه تزئین و سرو کنید.
زبایونه را می توانید به صورت گرم هم سرو کنید.
نوش جان